Katsaus joihinkin tärkeistä vakaasta tarvikkeista ja lisävarusteista

Hevostalli on hevosen omistajien toinen koti. Siksi on suositeltavaa tehdä tietoisia päätöksiä. Tyypillisesti talli, joka on hyvin järjestetty ja turvallinen, on erittäin suositeltavaa. Lisäksi mukava asuintila kestävillä, laadukkailla ja edullisilla vakailla lisävarusteilla tarjoaa loistavan vaihtoehdon. Poikkeukselliset tarvikkeet takaavat hevosen henkilökohtaisen tilan ja tarjoavat turvalliset tallinsuojat, jotka mahdollistavat eläimen näkemisen ulos. Joitakin tärkeitä tallin tarvikkeita ovat käyttökoukku, kattotuulettimen pidike, laatikkotuulettimen tuki, vakaa pidike, raaputus- ja hoitotyyny sekä sähköaidan laturi.

1. Haarukat/kottikärryt

Tallin siivoaminen on hevosen omistajan tärkeä tehtävä. Haarukan päiden ja tukihaarukoiden valinnan tulee käsitellä olkia tai lastuja. Tukevaa mukkakärryä ja dollya suositellaan myös, koska ne auttavat vaivattoman lannan käsittelyssä. Taitettava kottikärryt tai kääntyvät kottikärryjen kahvat ovat käteviä tavaroiden kuljettamiseen navetassa. Valikoimamme haarukoiden, mukikärryjen tai kottikärryjen tulee olla kestäviä ja kevyitä.

2. Tuolit/kopin verhot

Oikean vaikutelman saavuttamiseksi on tärkeää, että tila on esteettisesti miellyttävä, toimiva ja ammattimainen. Siksi pukuhuoneen tai pukuhuoneen näyttävä ja edullinen räätälöinti voi auttaa muuttamaan kioskistasi tyylikkään ja henkilökohtaisen tilan. Täydellisen tilan saamisessa voi auttaa kokoontaitettavasta ohjaajan tuolista, seinäpaneelista, koosin asennusmattosta, yksittäisestä koosin ovipaneelista, tallin verhoista ja nimijulisteesta.

3. Hevosten syöttölaitteet/rehukauhat/heinäpussit

Hevosen syöttölaite auttaa vähentämään viljan hukkaa. Seinään kiinnitettävä malli voi osoittautua erittäin hyödylliseksi pitämään jyvät irti maasta. Rehukauhalla on helppo mitata oikea pellettien, kauran tai makean rehun määrä. Siksi ne ovat hyödyllisiä hevosen terveyden varmistamisessa ja samalla säästät rahaa. Heinäpussit, kuten hevosten ruokintalaitteet, auttavat minimoimaan heinähävikin ja rohkaisevat hevosta syömään hitaasti.

4. Vakaa laitteisto

Luotettava, vakaa laitteisto on hyödyllinen laitteiden kiinnittämisessä, laitteiden asennuksessa ja monessa muussa. Oikea laitteisto varmistaa asianmukaisen huollon ja jatkuvan toiminnan. Joitakin yleisiä laitteistolaitteita ovat vesiletkun pidike, kaksoispää, seinäteline ja sähköjohdon pidike.

5. Hevosaita/kiinnityspalikat/kiinnitysrungot

Turvallinen ja varma aita on erittäin suositeltavaa. Raskaat laitteet, kuten asennuspalikat, tarjoavat punoksen ja vaivattoman asennuksen. Siksi, kuten aidat, niitä tarvitaan jokaiseen navettaan.

Benedict Koen