4 älykästä remontointivinkkiä, jotka voivat säästää aikaa ja rahaa

Budjetin murtaminen on jokaisen asunnonomistajan suurin pelko remontin ja kodin remontin osalta. Mutta sitä tapahtuu jatkuvasti, huolimatta siitä, että useimmilla asunnonomistajilla on usein hyvin suunniteltu budjetti jopa yksinkertaisiin projekteihin, kuten kylpyhuoneremontteihin. Joten, miten teet sen? Näin…

Työskentele tehokkuuden lisäämiseksi, älä koon!

Järjestä ja varusta keittotilasi uudelleen maksimaalisen hyödyn saamiseksi. Sinun ei tarvitse räjäyttää seiniä saadaksesi lisää neliötilaa keittiön toimintoihin. Ratkaisu on aina sinuun katsominen. Vaihda yksinkertaisesti tilaa hyllyttävät hyllyt laadukkaisiin kaappikorkeisiin ulosvedettäviin laatikoihin, joissa on telineitä. Varmista, että kaapeissa on 8 tuuman leveät laatikot.

Tuo luonnonvaloa, mutta älä lisää ikkunoita

Ennen kuin poraat ja leikkaat suuren reiän ikkunan kiinnitystä varten, harkitse halvempia ja invasiivisia tapoja siepata luonnonvaloa. Jos haluat piristää esimerkiksi ikkunatonta käytävää tai kylpyä, asenna “luonnonvaloputki”, joka luistaa kattopalkit. Putki ohjaa auringonpaisteen vaivattomasti alas asuintilaasi.

Napauta urakoitsijasi lähteitä

Kuulostaa hauskalta, mutta säästää paljon. Kun kyse on puulattian tai yleisen kylpyhuoneremontin kaltaisista asioista, kysy alihankkijoiltasi, onko heillä aiemmista projekteista ylijäämää. Tämä säästää paljon materiaalikustannuksissa.

Noudata lakia

Kyllä, olet varmaan kuullut sen ennenkin. Nyt se kuulostaa kliseeltä. Mutta varmista, että noudatat paikallisia rakennusmääräyksiä koskevia lakeja. Ota tarvittaessa yhteyttä arkkitehtiin tai muuhun alan ammattilaiseen, joka varmistaa, että saat kaiken oikein. Voit kuvitella, miltä tuntuu lopettaa kattoremonttisi ja aloittaa uudelleen alusta vain siksi, että et käyttänyt aikaa paikallisen alueesi rakennusmääräysten selvittämiseen. Se on tarpeeton kulu, jonka voit aina välttää.

Benedict Koen