3 tehokasta tuotetta homeen poistamiseen

Home nähdään ärsyttävänä tekijänä, ja sitä ilman me kaikki tulemme toimeen. Home tarvitsee kasvaakseen happea, pimeää tai kosteaa ympäristöä ja isäntää, kuten puuta. On yleistä löytää hometta, joka kasvaa pimeässä ja kosteassa ympäristössä, kuten laiminlyötyssä kellarissa tai muualla, joka on altis vesivuodolle. Kosteus, vuotavat putket, vuotavat katot, kondensaatio ja huonosti ilmastoidut alueet edistävät homeen kasvua. Jos sinulla on homeongelma työpaikallasi, kotona tai toimistossa, saatat etsiä tapoja ja tuotteita homeen poistamiseen. Tässä on 3 parasta tuotetta, jotka ovat saatavilla homeen poistamiseen ja tappamiseen!

Vetyperoksidi: Tehokas valinta

Vetyperoksidi on tehokas tuote, joka pystyy tappamaan hometta ja sillä on sieni- ja antibakteerisia ominaisuuksia. Tämä tuote on hyvä vaihtoehto valkaisuaineeseen verrattuna, koska ensimmäinen on turvallinen käyttää eikä vahingoita ympäristöä. Jos haluat käyttää tällaista tuotetta, suihkuta sitä vaurioituneelle alueelle ja anna sen vaikuttaa 10 minuuttia, kun tuote vaikuttaa. Jatka hankaamalla alue kostealla sienellä ja huuhtele jäljelle jäänyt aine sen jälkeen.

Etikka: Turvallinen ja tehokas valinta

Etikka on helppo ostaa ja helposti saatavilla, ja se on yksi yleisimmistä saatavilla olevista ratkaisuista homeen tuhoamiseen. Koska etikka on mieto happo, se pystyy tappamaan 82 % homelajeista. Etikan käytön lisäetu homeen poistamiseen on se, että etikka on luonnollista ja turvallista sekä myrkytöntä, mikä on plussaa, jos aikuinen haluaa poistaa hometta alueelta, jossa lapset saattavat olla. Homeen poistaminen on Yksinkertaista on, että ruiskutetaan etikkaa homeiselle pinnalle ja annetaan hyytyä tunnin ajan. Pyyhi alue liinalla puhtaalla vedellä ja anna alueen kuivua sen jälkeen!

Teepuuöljy: Luonnollinen vaihtoehto

Teepuuöljy ei ole yleisin homeen poistamiseen käytetty tuote, koska se ei ole yhtä tunnettu kuin valkaisuaine tai etikka. Teepuuöljy on itse asiassa tehokkain saatavilla oleva luonnontuote homeen tappamiseen! Tämä tuote on vaaraton ihmisille ja lemmikkieläimille, se on sieniä tuhoava ja pystyy tappamaan kaikentyyppisiä hometta. Poista hometta puuöljyllä käyttämällä teelusikallista öljyä ja kupillista vettä suhteessa 1:1. Sekoita ne keskenään ja suihkuta muottiin. Öljy toimii luonnollisena pelotteena estääkseen homeen kasvun uudelleen.

Benedict Koen